Dick Turpin og Skrækkelige Olfert

- En ridetur der bød på lidt af hvert!

Starring:

Heidi som den legendariske Dick Turpin, Hanne som hans frygtløse makker Skrækkelige Olfert, hestene Duktus og Mille blev til Twisted Leg og HP With A Twist - HP, står naturligvis for Hans-Peter!!!!

 

Vi besejrede utallige uhyrer og befriede prinsessen. Nu vil vi gøre dig den glæde, at fortælle dig hele historien. Sæt dig ned, den er for spændende til at læse, når man står op!!!

 

Da vi havde redet stille og fredeligt afsted i noget tid og havde krydset broen fra Ingenmandsland til Alleandresland, var det første vi mødte 5 skrækkelige halmmonstre, som lå på lur lige ved den forheksede troldemark.

 

Hestene lurede naturligvis straks faren og Dick Turpin tog affære (forestil dig selv musikken ikk') og så gik det derudaf. Vi sprang i fuld fart over dem alle, inden de nåede at opfatte os, og på den måde mistede de deres kræfter, og så kunne de ikke røre os.

 

Nu var vi på vagt, som alle jo bør være i Alleandresland, og den var snart gal igen...........

 

Vi mødte et cykelmonster, der hjulede lige imod os, men det var heldigvis alene, og derfor sårbart. Twisted Leg håndterede sagen ved hjælp af hans horn, som han brugte til at punktere hjulet - ret smart tænkt faktisk! (det skal måske lige indskydes her, at begge heste havde vinger og horn og iøvrigt var brødre. Til at starte med havde Twisted Leg vinger og HP With A Twist havde horn i panden, men dette ville Dick Turpin ikke finde sig i og derfor har begge heste både vinger og horn).

 

I fuld firspring fortsatte vi mod tryllesøen og HP With A Twist tullede ud i søen for at slappe lidt af, men opdagede faren og stampede hårdt i vandet, så Dick Turpin blev en smule våd. MEN det advarede jo også Twisted Leg, som straks undgik søens tiltrækningskraft - ja han stoppede faktisk så hurtigt, at Skrækkelige Olfert nær var røget ud over halsen og direkte i søen!!!!!

 

Her skulle man nok lige i en parantes bemærke, at Skrækkelige Olfert var bøsse og for øvrigt ganske forelsket i Dick Turpin. Ikke fordi det har nogen betydning for resten af historien, men mere sådan, så du kan sidde og vide det.

 

Men i denne sø var der jo et forfærdeligt vandmonster, som var en kæmpe søanemone, men HP With A Twist havde faktisk fået stampet denne kæmpe søanemone så grundigt på fangearmen, at den var brækket - og så kunne den kun sidde og græde - HA HA HA HA HA HA HA HA - det grinte vi længe af!!!

 

Så var det jo ved at være tid til at gøre det vi var kommet for: At redde Golfprinsessen fra det skrækkelige hul - hul nr 9!!!!!

 

Og det klarede vi naturligvis med bravour. Uden tanke for eget liv, red vi hen til det kæmpe hul - Dick Turpin forrest (alle ved jo, at bøsser helst vil være bagerst) og i fuld galop hen til prinsessen og swingede hende op foran på hesten - lige for næsen af den skrækkelige bonde med den flammende høtyv, og afsted med prinsessen og Dick Turpin.

 

Men hvad med Skrækkelige Olfert????? Han gjorde det ganske heroiske, da han så høtyven nærme sig hans elskedes ryg (Dick Turpins ryg, hvis du har glemt det) red han frygtløst hen og slog bonden ihjel med sit sværd af tulipaner - det var faktisk ret smukt, når man tænker over det..........

 

Og så kommer vi til den lykkelige slutning…… Dick og Olfert afleverede prinsessen til hendes far - Kongen af alle Golfbaner - og fik så heeeeelt vildt meget guld... og red derefter hjem til Ingenmandsland, hvor de besejrede en 14-18 cykelmonstre på vejen. Og dér blev Dick Turpin bøsse og forelskede sig i sin folkeskolelærer og Skrækkelige Olfert blev munk og droppede alt!!!!!!!!!!

 

www.hanneshest.dk